Voće
.jpg?r=4x3&w=400)
jabuka, kruška, breskva, kajsija, šljiva, višnja, trešnja, orah, groždje, jagoda.
jabuka, kruška, breskva, kajsija, šljiva, višnja, trešnja, orah, groždje, jagoda.
. paradajs, plavi patlidžan, papriku, krastavac, blitva, spanać, zelje, šargarepa, celer, peršun, brokoli, karfiol, crni i beli luk, rotkva crna i bela, tikvica, krompir crveni i beli, pasulj beli i žuti, boranija, grašak, kupus, zelena salata.
Pilići ćurke, guske, patke žive, uređene ili pečene (po dogovoru)-- Prasići i jaganjci uređeni ili pečeni (dogovor)
Dimljena kobasica od mesa više vrsta životinja sa kačkavaljom, domaća kobasica, Švargla, dimnjena vešalica, pršuta, dimnjena piletina
Sušeno voće i povrće
Domaća jaja: kokošija i od pekinške patke.
mleko sveže kravlje i ovčije, domaći sir punomasni mladi, provreli tvrdi, kačkavalj, kačkavalj dimljeni, kajmak
kiseli; kupus, paprika slatka/ljuta, krastavac, karfiol, šargarepa, cvekla, rezana mešana salata, ren, pečena paprika slatka i ljuta sa belim lukom
jabuke, kruške, kajsije šljive, breskve, jagode, groždje, šipurak...
Ajvar i kečap su kuvani od domaće paprike i paradajsa, zaštićeni pasterizacijom bez konzervansa.
U pripremi, još nismo počeli sa radom!
Livadski i bagremov med